tisdag 6 juni 2017

Olle Ljungbeck: Massinvandringen tar vården ifrån traumatiserade svenska våldtäktsofferTidigare inlägg av Olle Ljungbeck på denna blogg:

Landsförräderi kan inte preskriberas
Civil olydnad
Eftersom de aldrig begärt de svenska medborgarnas samtycke har vi ingen anledning att ställa upp för de inkommande. Därför bör vi på alla sätt genom civilt motstånd försvåra placeringar och invandring.
Den dagen kanske inte är alltför avlägsen då hela systemet brakar samman.
Då bör rimligen svenska folket kräva nyval och ge makten åt dem som vill värna vårt land.

Den dagen skall alla de politiker som svikit det mandat vi givit dem ställas till ansvar.
Och straffen skall bli annat än samhällstjänst

Så här skriver bl.a. Olle Ljungbeck i sitt inlägg nedan:

När man fråntar våldtagna traumatiserade kvinnor möjlighet till lindring har man gått för långt.
 Agera, ni som ännu har moralen och hedern i behåll.

Inte nog med att massor av svenska kvinnor genom massinvandringen utsatts och utsätts för våldtäkter i en omfattning som aldrig förekommit tidigare. Nu skall de inte heller få vård för sina trauman.

Våldtäktsoffer i Stockholms läns landsting blir av med den vård de hittills fått på en specialklinik i Stockholm.

Stockholms läns landsting kommer i stället att ta dessa resurser från våldtagna traumatiserade svenska kvinnor och ge den åt utlänningar med krigs- och tortyrtrauman!

I över tio år har svårt traumatiserade kvinnor kunnat få hjälp på kris och traumacentrum i Stockholm, men nu är det slut med det!

Kliniken har tagit emot omkring 200 patienter årligen, som de inte längre skall behandla. Av dessa har omkring 150 kvinnor årligen varit våldtäktsoffer.

För ett halvår sedan drogs förlossningsavdelningen vid sjukhuset i Sollefteå in!

Är det inte nog nu? Sjuklövern har med massinvandringen skapat katastrofala förhållande på nästan alla områden i samhället. Nu räcker inte detta. Nu för man en medveten politik där man sätter invandrare och asylsökande före svenska medborgare. Ja det har gått så långt nu att man riskerar livet på vårt eget folk till  förmån för invandrade och asylsökande individer.

Vi måste säga stopp nu. Om inte är politikerna redo att offra svenska kvinnor och flickor till förmån för individer som i mycket hög grad ljugit sig hit på falska premisser. Vänta inte på att slagordsfeministerna skall agera. Det måste vi, alla kvinnor och män som skälls för rasism, främlingsfientlighet etc. Vi har redan sett hur PK-människorna dagligen accepterar grovt våld, våldtäkter, mord, rån, bränning av bilar och fastigheter utan att agera.

När man fråntar våldtagna traumatiserade kvinnor möjlighet till lindring har man gått för långt. Agera, ni som ännu har moralen och hedern i behåll.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle1 kommentar:

  1. Feminiztregeringen tillsammans med FI pissar som vanligt på våra kvinnor.

    SvaraRadera