lördag 24 juni 2017

Olle Ljungbeck: "Enåsiktsjournalistiken". Sandor Herold skriver till Olle Schmidt om moskén i MalmöTill Anna Gullberg, Cecilia Ekebjär, Bawar Ismail samt debatt och insändarsidan Gefle Dagblad.


Jag inser nu att nuvarande redaktionsledning aldrig kommer att lämna enåsiktsjournalistiken" varför jag nu en gång för alla får tacka för mig. Och jag lovar att aldrig mer besvära er. Eftersom den verklighet som ni förnekar men som alltfler med öppna ögon mer och mer anammar är det inte omöjligt att även Gefle Dagblad en gång liksom Göteborgsposten gjort, kan komma att ta till sig den. Alternativt att ledningen för Mittmedia  själva inser att bolagets överlevnad inom media kräver öppna ögon där man bejakar yttrandefrihet för mer än en åsikt. 

Jag behöver endast nämna Alice Teodorescu, Aleksandra Boscanin och den fria skribenten och författaren Ann Heberlein så kan vem som helst som är något orienterad inom åsikts- och yttrandefrihetens rättighetsområde inse att ni är dennas raka motsats och är svåra att skilja från forna DDR.s "enåsiktsjournalistik".

Ni har nyligen haft en artikelserie som påstods handla om demokrati. Den har ni nu avslutat. Jag sände er en artikel som bl a två författare bad mig om att få ta in som ett kapitel i sina böcker. Självklart fick de detta. Denna beskrev inte formalia utan bristerna och politikernas förakt för demokrati. Självklart kom inte denna in i Gefle Dagblad eftersom den skildrade en inte alltför vacker verklighet.

I andra fallet gick jag i svaromål mot Bawar Ismail men inte den heller togs in därför att jag försökte beskriva SD.s agerande utifrån en verklighet.

När man nu som Gefle Dagblad anställt en vakthund kallad kulturchef - som skall kontrollera att redaktörerna på kultursidorna inte förlöper sig inser man att åsikts-och yttrandefriheten i Gefle Dagblad helt har missuppfattats av de styrande. Något sådant skulle varit omöjligt för trettio år sedan. Då fanns inte den slavmentalitet som nu tycks råda hos dagens kulturredaktörer inom Mittmedia. Men så är ju också kultursidorna numera urvattnade och därför ointressanta.

Jag erkänner att jag vid några tillfällen återfallit och sänt er mina artiklar trots att jag lovat att aldrig mer göra det.

Denna gång tänker jag emellertid hålla ord eftersom intresset att medverka i en tidning som har DDR.s "journalistik" som förebild numera gör mig illamående.

Kan förresten nämna att jag numera regelbundet demonstrerar med ett plakat på Stortorget mot massinvandringens katastrofala konsekvenser. Lite nervöst kan det självklart vara ibland. Inte minst sedan jag vid senaste tillfället av en svartmuskig utlandstalande individ blev hotad att han skulle döda mig om han kom ensam med mig. Denna risk tar jag dock eftersom jag anser sanningen är viktig. Lite sur på polisen blev jag dock. När jag bad om uppgift huruvida och när de patrullerade torget, trots att jag nämnde hotelserna,
ändå inte fick något svar. Men sådant gäller ju inte bara mig utan alla våldsutsatta svenska kvinnor också.

Fru Gullberg gjorde stor affär när hon avslöjade fundamentalisten i Gävle Moskè (något som alla medvetna människor kände till). Men att göra något för de förtryckta småflickorna i mosken det skulle hon aldrig komma sig för. Eller skriva något om att Sverige toppar våldtäktsstatistiken på grund av invandrade barbarer och att en mycket stor procent av Sveriges kvinnor känner ständig otrygghet inför dessa invandrade våldtäktsmän.Det kunde ju skada hennes rykte bland pk-människorna. Men hyckleriet kommer sakta men säkert att avslöjas. Fler och fler skräms inte längre av PK-medias och PK-politikernas förljugenhet och hets mot sanningssägarna.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle

Olle Ljungbeck har skrivit en hel del om  kvinnor som i Sverige utsätts för könsstympning. Sök på Olle Ljungbeck så hittar du alla utmärkta inslag om bl.a. detta

Malmö 23-6-2017

Ångrar sig om moské

”För att den står för värderingar som inte passar in i vårt svenska samhälle. Vi värderar öppenhet och tolerans och har varit godtrogna när det kommer till de som inte tror på öppenheten och tolerans”

Säger Liberalernas Olle Schmidt som samtidigt undrar om inte Skandinaviens största moské, den Qatar-finansierade Umm Al-Mu’minin Khadijah-moskén i Malmö, borde ifrågasatts innan den tilläts byggas? Petterssons

o.schmidt@telia.com;cecilia.wikstrom@ep.europa.eu;jan.bjorklund@riksdagen.se;frida.trollmyr@malmo.se>;

Till Olle Schmidt, liberalerna


Ja du Olle Schmidt, det är nog en massa andra värderingar som inte passar in och som har kommit in i det svenska samhället än bara den aktuella mosken tack vare dig och ditt partis invandringspolitik.

Jag tänker då t ex på alla skjutningar på öppen gata, hedersmord, kvinnliga balkongfall, omskärelser, könsstympningar, katastrofala ökningar av våldtäkter, anlagda bränder av både bilar och fastigheter, sprängningar, assistansbedrägerier, rån, misshandel, upplopp i bostadsområden som i princip bara bebos av svenskar med annan bakgrund, stenkastningar mot s k blåljuspersonal, sexuella trakasserier i grupp av s k ensamkommande barn, zigenartiggare i var och varannan gatuhörna, brott mot äldre mm.

Ja du Olle Scmidt, det är mycket du och ditt parti har på sitt samvete. Men det verkar nu som om du och dina gelikar i allt större antal nu kanske börjar inse vad ni har ställt till med.
Vi som utav er och era sympatisörer har kallats för främlingsfientliga, nynazister, rasister, islamofober och Gud vet vad har i princip fått rätt i allt det som vi har pekat på vad det gäller konsekvenserna av att släppa in människor i hundratusental från dom lägst stående kulturerna och samhällsbildningarna som finns på vår planet.

Människor som i många fall saknar utbildning som sträcker längre än att vakta får och getter på en bergssida. Tillika människor som tydligen inte känner till några andra metoder att lösa konflikter och problem på annat sätt än att ta till våld i olika bestialiska former som innebär allt från halsavskärningar till att grilla sina meningsmotståndare levande.

Du och ditt parti har släppt in och omhuldat en s k religion som förespråkar kvinnoförtryck samt att man begår terrordåd och tar livet av oss s k otrogna hundar som inte tror på dom irrläror som denna våldsreligion sprider.

Att som du nu börja protestera mot ett moskebygge klockan fem i tolv vad det gäller detta lands totala sammanbrott ringar mycket falskt när man betänker att din partiledare nu motsäger sig avvisningar till Afghanistan och att din partikamrat  i EU - parlamentet Cecilia Wikström med jämna mellanrum kritiserar Viktor Orban i Ungern för att denne tar sitt ansvar att inte släppa in samma klientel som har fört Sverige dit där det idag befinner sig vad det gäller grov kriminalitet. Att som t ex Stefan Löven åka till Polen och försöka tvinga polackerna att förstöra sitt land på samma sätt som skett i Sverige genom en helgalen invandringspolitik kan inte beskrivas som annat än direkt sinnesslött och lusfräckt. 

Tydligen så skall hela Europa av någon konstig anledning sänkas till samma mångkulturella låga nivå som Sverige innan man ger sig.

Jag vill påstå att du och dina politiska meningsfränder har blod på era händer när man betänker hur många svenskar som har blivit mördade, misshandlade, våldtagna, rånade, trakasserade på olika sätt genom den politik ni har fört.

Men varken  du eller någon annan  behöver oroa er för eventuella följder av ditt svek mot ditt land. Ett folk som svenskar som i princip utan protester åser hur deras företrädare skänker bort allt det som tidigare generationer byggt upp till det som en gång kanske var världens bästa land till dom lägst stående folkgrupperna som existerar på vår planet kommer tyvärr inte att utkräva något ansvar från dom skyldiga. Svensken är tyvärr alldeles för korkad och för bekväm och tydligen helt ointresserad av sitt lands framtid för att göra detta.

Så jag kan bara lyckönska dig Olle Schmidt och er andra för att ni är politiker i Sverige. I mitt hemland Ungern hängde man dom landsförrädare i närmaste lyktstolpe som 1956 samarbetade och sålde sitt land till kommunisterna.

Här i Sverige så belönas man för liknande gärningar med livslånga pensioner och ambassadörsposter som te x din partikamrat Erik Ullenhag fick.

Inte bara den senaste mosken i Malmö borde ifrågasättas utan med facit i handen hela den förda invandringspolitiken i Sverige!

M V H

Sandor Herold, Malmö

Sven Stolpe:


Sven Stolpe tillhörde de få som vågade utmana den vänster som då fick makten också över medierna och universiteten. Det gjorde han inte ostraffat

… Stolpe satte fakta och kunskap högst, skolpolitiskt flum var han emot. Om politikerna lyssnat på honom hade resultaten i Pisa varit annorlunda idag. Sverige hade inte behövt sjunka ner mot illiterat u-landsnivå. Skolpolitiken sedan 1960-talet är det största sveket mot unga generationer som makthavarna gjort sig skyldiga till. Och det verkar väldigt svårt att få tillbaka disciplin, ordning och reda i skolan. Läs hela artikeln

Sverige under förändring: 150,000 kvinnor könsstympas, myndigheterna tillåter stora områden UNDER ISLAMISTISKT STYRE .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar