söndag 18 juni 2017

Svenska folket måste ställa journalister och vänsterakademiker inför Riksrätt. En tribunal.Olle Ljungbeck frågade i senaste inlägget här på bloggen:

Hur länge till skall folket i detta land vänta med att ta lagen i egna händer? Eller skall de passivt se sina barn dödas, sina kvinnor och flickor våldtas och kränkas och aldrig en stund känna trygghet för liv och lem?

En intressant och bra kommentar inkom till bloggen och jag publicerar den gärna här.

Kommentar:
Det är dags för Riksrätter och Tribunaler att ställa de obehagliga frågor som Journalister och Vänsterakademiker undviker.

Domen borde bli hård och lärorik.
Medicinen tas ur Vänsterns eget apotek;

Förvisning och utbildning på plats i resterna av Vänsterns utopiska Paradis.
Inget tycks de än ha lärt av historien.

Vänsterns gudlösa stjärnor har medfört KAOS
-Mord, Svält.

Sovjetunionen
Maos Kina
Kambodja (Tömde huvudstaden på innevånare, mördade 2 miljoner)
Nord-Korea
Sydafrika (förföljer och slaktar vita)
Venezuela

Signaturen: TRIBUNAL

Engelbrekt


Svensk historia
I detta lite längre inlägg ska vi göra ett nedslag i Sveriges spännande historia. Det är en historia fylld med intriger, maktkamp men också hjältemod. Sveriges historia har många exempel på där det funnits ett folkligt missnöje, där man...  

Engelbrekt och dalkarlarna
Sverige hade nu i 20 års tid styrts av utlänningar. Vi inte bara stod under påvedömet utan regerades nu också av danskar och tyskar. Svensken är tålig men det finns alltid en gräns. Man klagade på skatter och åter skatter, våldgästningar, dålig behandling och godtycke. I Tyskland och Danmark hade bönderna varit livegna trälar. De svenska bönderna, där någon sådan tradition inte fanns, hade av dem behandlats som sådana. På allt fler platser i Dalarna samlades man och undrade vems skulden var att man var tvungen att blanda bark i brödet?

Dalkarlarna vände sig till Engelbrekt Engelbrektsson, ättling till en tysk bergsman. Han begav sig till Danmark, för att möta Erik av Pommern. Han fick inget gehör varför dalkarlarna beslöt sig för att ta saken i egna händer. De valde Engelbrekt Engelbrektsson till ledare. Läs hela artikeln som är lång
 
På Motpol kan du läsa följande

Under decennier har den svenska självbilden brutits ned och den svenska historien ifrågasatts och omdefinierats av radikaler med ondsinta agendor. 100 år efter att Carl Grimbergs historiska mästerverk Svenska folkets underbara öden publicerades för första gången är det därför dags igen!


Under ledning av historieprofessor Dick Harrison lanserades år 2009 projektet Sveriges historia. I centrum för projektet – som är ett samarbete mellan TV4, Historiska muséet i Stockholm och Norstedts förlag – står bokverket i åtta band, med Harrisson som huvudförfattare.

Dick Harrison har haft som uttalad ambition att ändra synen på svensk historia. Han anser bland annat att Mellanösterns antika kultur i lika hög grad som den grekisk-romerska ”utgör vaggan för hela den moderna västerländska civilisationen”. Denna insikt menar Harrison är ”det bästa motgift jag kan tänka mig mot samtidsfixerad främlingsfientlighet.”

Syftet med projektet Sveriges historia är att genom historierevisionism förändra och nedmontera den svenska identiteten och bana väg för en vänsterradikal omvälvning av det svenska samhället. Trots att denna ambition helt saknar förankring eller stöd bland svenska folket så har Dick Harrison med kolleger getts fritt utrymme att systematiskt propagera sin nya historieskrivning genom en dokumentärserie på bästa sändningstid i Sveriges största TV-kanal, genom en permanent utställning på Sveriges största historiska museum, genom flera övriga TV-framträdanden samt ett otal artiklar i Sveriges större tidningar. Och genom det nya “standardverket” av historieböcker: Sveriges historia.

Men förfalskningen av vår historia och nedvärderandet av Sverige ska inte få stå oemotsagda!
Vänsterradikalerna må ha lyckats ändra den officiella historieskrivningen för stunden, men striden är långt ifrån över. Nu ger vi moteld och återtar vår egen historieskrivning och därmed också vår nationella identitet. Motpol
2 kommentarer:

  1. Vi behöver en ny reduktion! Var är Jöran Persson och höga nämnden när man behöver dem!

    SvaraRadera
  2. Svenska folket kan i första hand sluta köpa ALLA PK tidningar. Biter inte detta får vi gå till nästa steg vilket detta blir får omständigheterna bestämma.

    SvaraRadera