torsdag 20 juli 2017

Få nyanlända med kort utbildning vill studera. Olle Ljungbeck skriver till Skolinspektionen. Sverige är satt på undantag av våra politiker


För någon dag sedan hörde jag på radions nyheter  att när man talade  om nyanlända så sade man nyanlända svenskar. De är svenskar så fort de ”landat” i Sverige. Det står helt klart om man följt med ett antal år om utvecklingen i vårt land att vi svenskar kommer att bytas ut. Kanske kommer svensken att förstå detta då den lilla spillran av svenskar hamnar ovanför trädgränsen. 


.. I tyska och österrikiska tidningar kunde man läsa om ett terrormord som man kallar det i Österrike. Ett gammalt par, 84 resp 85 år hittades halshuggna i sin bostad. Det var en radikaliserad muslim som begått brottet. Han hade bott i Österrike sedan 1989. Han hjälpte bland alla andra detta gamla par med att ta hem varor.  Ingen svensk tidning har rapporterat om detta. Så mycket för integration som svenska politiker upprepar dag ut och dag in.

Kanske kommer ni ihåg vad Stefan Löven sade 2015:


"...det finns ingen gräns"
för Flyktingantalet till Sverige
 


 Få nyanlända med kort utbildning vill studera
Publicerad: Igår 14.50
Med smidigare utbildningspaket och hot om indragen ersättning hoppas regeringen att fler nyanlända ska sätta sig i skolbänken.
I dag går väldigt få nyanlända med kort utbildning på vuxenutbildning efter två år med uppehållstillstånd i Sverige.
Enligt statistik från Arbetsförmedlingen är det knappt tre procent av de nyanlända med kort utbildning som går på vuxenutbildning efter två år i Sverige.
– Vi kommer att stärka våra insatser inom vägledning för att informera om vad som krävs på svensk arbetsmarknad. Det är inte säkert att man känner till att det i princip krävs gymnasieutbildning för att få en varaktig anställning i Sverige, säger Annie Rubensson, integrations- och etableringschef på Arbetsförmedlingen till Sveriges Radio. Hela artikeln

Från Olle Ljungbeck

Nedanstående fick jag från Kjell Ahlgren, Skolinspektionen när jag sänt dem min skrivelse om Abdisiriak Waberi.

Är det inte rent ut sagt (ursäkta svordomen men jag blir så upprörd över hans svar) för jävligt vilket svar jag får. Han svär sig helt fri som om han inte har minsta ansvar. Att skylla på lagparagrafer när det är så uppenbart att Waberi är helt olämplig. Det är sådana statstjänstemän vi har och därför kan islamister breda ut sig som de vill.

Med vänlig hälsning

Olle Ljungbeck.

Skolinspektionen  Nedanstående artikel skrev jag 2012 då jag bemötte Tomas Tobè, Cecilia Magnusson och Abdisiriak Waberi… (klicka för artikeln).

Gästinlägg- Den samhällsomstörtande planen slår tillbaka!
Regeringarna Reinfeldt och Löfven har satt hela Sverige på undantag då det gäller den svenska befolkningens sociala och ekonomiska framtid, med detta menas de svenskar som lever i Sverige av i dag och även utanför landets gränser och har generationer av svenskar som förfäder.
En plan avseende undanträngning av svenska folket, svensk kultur och kulturarv är klart märkbart.
…Regeringen Reinfeldts uttalande och övriga politiker inom 7-partiklanens totala tystnad att Sverige inte tillhör svenskarna utan tillhör invandrarna är ett absolut uttalande över att svenska folket skall undanträngas över tid genom migration av folkgrupper som styrs av villkor som klart deklarerar att alla otrogna skall fördrivas alternativ elimineras.
…Viktiga samhällsfunktioner kommer att falla samman inom något dygn vid en eventuell kris.
Landets egen försörjnings förmåga ligger långt under 40 % i ett enklare krisläge och totalt i botten vid en långvarig kris efter ca 5-7 dygn.
Den svenska polisen och försvarets rätt att upprätthålla våldsmonopolet i syfte att upprätthålla lag och ordning är en omöjlighet och närmast obefintlig.
Svenska försvaret av nationen och Polisen fortsätter undermineras medvetet av regeringen och 7-partiklanen.
..Den enda glädjen i sorgen över vårt Sverige är att siste verkliga svensken släcker ljuset för dårarna inom PK-klanen och Decembergänget. Hela artikeln på Hagenbo

Sveriges historia och identitetsbygget

av I&M
För många år sedan intervjuade jag en läkare som kommit från Sri Lanka till Sverige som barn. Han berättade om sitt liv som adoptivbarn, om sin utbildning och sitt arbete, varvid han mer eller mindre självklart gav en sammanhängande bild av sitt liv. Jag tror att för oss båda var det underförstått att vi tänkte och förstod verkligheten på ungefär samma sätt. Han hade mörkare hår och hud, men vi var båda två svenskar, såväl med referens till medborgarskap som till våra vardagskompetenser och grundläggande värderingar. 
Emellertid, av någon anledning kom vi i intervjun också att diskutera Sri Lankas historia och då ändrade hans sätt att svara på mina frågor karaktär. Han berättade vad jag uppfattade som sagor och förlorade sig mycket långt tillbaka i historien. Samtidigt som berättelserna blev röriga och allt svårare att tro på, så blev han själv allt ivrigare att övertyga mig om att allt detta var sant. Det var som om han var två helt olika personer. Den första vetenskapligt utbildad och rationell, den andre en man från en traditionell kultur.
Efteråt har jag kanske mest funderat över varför han som upplyst och logiskt tänkande svensk, behövde dessa fantastiska berättelser från ett land han inte längre levde i. Det var till och med så, att det verkade som om läkarjobbet bara var något han gjorde, medan de historiska berättelserna var del av honom själv; som om han i djupet av sitt medvetande var mera tamil från Sri Lanka än svensk.  Läs mer

Här är några intressanta artiklar som man bör läsa mer än en gång


 Bildresultat för Mångkultur och invandring - David SchwarzInga kommentarer:

Skicka en kommentar