lördag 8 juli 2017

Sanandaji-Lögnen kommer ifatt politikerna. Homosexuella trafikljus! ! Sverige ska lösa migrantkrisenFr. Snaphanen:
Lögnen kommer ifatt dem – Intervju med Tino Sandanji

Bildresultat för Tino Sanandaji
Det är inte många oegentligheter svenska politiker kan dölja för Sanandaji , han har observerat  hela spektrat sedan 1989. Intervjun publicerades i SvD under titeln ”Den mest känsliga frågan man kan tänka sig.” Sverige har gigantiska problem - utmaningar, som man har skapat och respektfullt kallar dem. Inte bara bostadsbristen, som kräver motsvarande  ett nytt Stockholm men politikernas verklighetsflykt tar sig helt absurda uttryck :  Stockholm får homosexuella trafikljus

Håll er för skratt
 

Europas Migrantkris: Ett Centraleuropeiskt Synsätt

av Soeren Kern  •  4 juli, 2017
Många så kallade asylsökande har vägrat förflytta sig till Central- och Östeuropa för att det ekonomiska stödet där inte är lika generöst som i Frankrike, Tyskland och Skandinavien. Dessutom har hundratals migranter som förflyttats till Estland, Lettland och Litauen, som rankas som några av de fattigaste länderna inom EU, flytt till Tyskland och andra mer välbärgade länder i blocket.
"Det måste sägas klart och tydligt: Detta är en attack mot Europa, mot vår kultur, mot våra traditioner." – Polens premiärminister Beata Szydlo.
Jag tycker att vi har rätten att bestämma att vi inte vill ha ett stort antal muslimska personer i vårt land. Detta är en historisk erfarenhet för oss." – Viktor Orbán, Ungerns premiärminister, i ett uttalande med referens till Ottomanska rikets ockupation av Ungern från 1541 till 1699.
Det är svenska folket som ska lösa krisen med migrationen.

Tusentals migranter flygs till Sverige

SVERIGE-ITALIEN/GREKLAND Många EU-länder har avvisat Bryssels centralistiska migrationspolitik och deklarerat att man slår vakt om det egna landets rätt att självständigt avgöra hur många migranter man vill och klarar av att ta emot. Så inte Sverige som trots redan extremt höga volymer och en systemkollaps 2015 nu vill putsa ytterligare på glorian som världens humanitära stormakt.

Flera tusen av de migranter – de allra flesta utan några verkliga asylskäl – som betalat människosmugglare för att ta dem över Medelhavet i utsikt om en bättre ekonomisk tillvaro, ska nu via en luftbro flygas från Italien och Grekland till Sverige där en skattefinansierad bidragstillvaro väntar. Destinationen här är Luleå flygplats, varefter migranterna ska slussas ut till ett antal platser i Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland och Jämtland/Härjedalen.

Var tredje vecka fram till oktober och med start den 13 juni kommer migrantplan att köra skytteltrafik mellan Sverige och Italien/Grekland för att hämta upp migranter. På varje plan kommer det att finnas mellan 250 och 300 migranter, enligt uppgift i de flesta fall bördiga från Syrien och Eritrea.
Det är oklart huruvida dessa nationalitetsuppgifter grundar sig på utredningar eller migranternas egna ofta falska personuppgifter. Klart är i varje fall att det nästan uteslutande handlar om unga män som, skulle de mot förmodan vara genuina flyktingar, alltså lämnat kvinnor och barn kvar i krigets inferno.

Är Bill Gates rasist?
 Bill Gates: Europa kommer att bli översvämmat om man inte stoppar inflödet av migranter

Microsofts grundare Bill Gates har varnat att Afrikas befolkningsexplosion kommer att översvämma Europa om inte kontinenten gör det svårare för migranterna att nå dess stränder.
Den amerikanske miljardärens kommentarer kommer medan europeiska ledare diskuterar vad man ska göra med det växande antalet afrikaner som kommer till Italien varje vecka, medan Rom begär att andra nationer inom (EU) ska öppna sina portar för att ta emot migranter för att minska pressen på medelhavsnationen.
Men Gates talade också om dilemmat orsakat av ‘den tyska attityden till flyktingar’, och refererade till kansler Angela Merkels beslut att öppna Europas gränser för illegala migranter som anländer från tredje världen. Breitbart

Det gick ju ett rykte för några år sedan att Bill Gates ville minska världens befolkning med 90 procent, vilket jag i och för sig tycker är bra, men det handlar om hur det ska gå till. Misstanken kan ju vara att skapa ett förödande krig över världen för att minska befolkningen så drastiskt, och i så fall skulle han ju gå i samma fotspår som sionisterna. Läs mer


Från: Paul Nilsson

Enligt en intern rapport från polisen var samtliga identifierade gärningsmän som utförde sexövergrepp på festivalen We Are Sthlm år 2015 av utländsk härkomst, men i din insändare i Sydsvenskan från ovanstående länk förnekar du att sexövergreppen i Sverige har med den kulturella bakgrunden att göra, i detta fall gällande festivaler. I vilken värld och verklighet lever du i? 

Det verkar som att du inte har hört talas om Taharrush gamea. Det är ett arabiskt begrepp för grupptrakasserier, och innebär att stora grupper män trakasserar kvinnor, ofta genom sexuella trakasserier på offentlig plats, (till exempel på festivaler) ibland genom sexuellt ofredande. Kvinnorna får sexuella inviter, blir tafsade på, utskällda, slagna, rånade, avklädda eller våldtagna. Taharrush gamea har kommit till Sverige genom den extrema och ansvarslösa asyl- och invandringspolitiken. Det är alltså inte svenskar som ägnar sig åt denna typ av sexövergrepp. Det är inget svenskt fenomen, Nilofar Shirinbeck. Paul Nilsson 

Källor:

Kvinnlig Könsstympning: Multikulturalism som Gått för Långt

av Khadija Khan  •  30 juni, 2017
Påståendet om "religionsfrihet" avslöjar oavsiktligt de falska påståendena som hävdats av framstående muslimer – såsom den iransk-amerikanska religionsexperten/programledaren Reza Aslan och den palestinsk-amerikanska aktivisten Linda Sarsour som har insisterat på att kvinnlig könsstympning "inte är en islamisk sedvana".
Enligt nationell hälsostatistik utsätts minst en flicka varje timme bara i Storbritannien för en olidlig procedur – och detta nästan 30 år efter att det blev förbjudet där.
Kvinnlig könsstympning är inte mindre avskyvärt än våldtäkt och slaveri, men ändå håller självutpekade feminister i västvärlden – inklusive muslimer som Linda Sarsour och icke muslimska aktivister som försöker motverka "islamofobin" antingen tyst om dessa barbariska sedvanor, eller så förnekar de deras koppling till islam. Stöttar hon också slaveri, en annan sedvana som främjas av Islam?Gatestone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar