lördag 15 juli 2017

Sandor Herold: skriver om hycklarna på Sydsvenskan. Sverige begår självmord men bryr sig svenska folket?Sandor Herold, som vanligt alert och fortsätter sina inlägg till Sydsvenskan om situationen i Malmö. Vilka äger Sydsvenskan? Just det Bonnierpressen.

Sedan har jag översätt en artikel om Sveriges självmord och att svenska folket inte verkar bry sig eller…

Till Sydsvenskans hycklande journalister och till dom "ansvariga" politikerna i Malmö stad
Från:  Sandor Herold
15.juli 2017

Vad är ert problem, Sydsvenskan, när ni beklagar er över skjutningarna i Malmö?

Ni har ju fått det mångkulturella Malmö som ni i årtionden har vurmat för och där ni gjort allt för att dölja dom negativa följderna genom att i princip aldrig nämna vilka det är som ligger bakom det eskalerande våldet i staden.

Och naturligtvis så nämner ni inte med ett enda ord i er huvudledare att den s k gängkriminaliteten i huvudsak, om inte till hundra procent, består av "svenskar med annan bakgrund" eller deras avkommor. 

Den liberala invandringspolitik som ni stödjer har nu fört med sig nästan dagliga skjutningar på Malmös gator och nu verkar det som att dom mångkulturella vildarna inte ens drar sig för att utföra sin våldskultur på dagtid mitt bland folk eller att peppra en husfasad med maskingevär utan att bry sig om var kulorna träffar.

På mindre än en vecka så har det inträffat minst fyra skjutningar i Malmö så ni borde vara mycket stolta, sydsvenskan, över att troligtvis alla era förväntningar vad det gäller våldskulturers representation i den malmöitiska vardagen har infriats med råge.

Hur hanteras en miljö där våldsdåd har blivit vardag? Så lyder en fråga i er hycklande huvudledare. Jo, man skickar helt enkelt tillbaka dom skjutande vildarna tillsammans med hela familjen och släkten dit därifrån påstår sig ha "flytt" och det oavsett om dom har blivit svenska medborgare. Dom här kräken har med all önskvärd tydlighet visat att dom endast har kommit hit för att tillföra landet och dess skattebetalare kostnader och sociala problem. Därför bör dom sändas tillbaka till den grottmiljö där dom hör hemma och där återgå till det dom är skapta till och klarar av, nämligen ett liv som består av att vakta får, getter och kameler i något asiatiskt bergs eller ökenlandskap. Där kan dom också ägna sig åt sina huvudsakliga fritidsintressen som tydligen består av att starta krig och konflikter med jämna mellanrum som bl a innehåller huvudavskärningar och som åtföljs av den populära sporten fotbollsmatch med det avskurna huvudet. Troligtvis bara en tidsfråga innan man kan beskåda denna sport även i Malmö.

I ett europeiskt civiliserat land och samhälle har dom här vildarna inte något existensberättigande och att döma dessa till fängelsestraff som skall avtjänas i ett svenskt samhälle är inget straff för dessa primitiva varelser. Det värsta som kan hända dom är att bli tillbaka skickade till en tillvaro dit därifrån dom har kommit. Och det är också det billigaste sättet att bli av med dom för Sverige.
Så, sydsvenskan, var stolta för ni har lyckats med ert tydliga uppsåt att förvandla staden Malmö till ett mångkulturellt träsk där mord, skjutningar, sprängningar, rån, misshandel, våldtäkter,, knivskärningar mm numera hör vardagen till.

Att ni sedan skriver en ledarsida som enbart dryper av hycklande floskler visar bara hur lågt ni står. Ni har en mycket stor skuld till att Malmö har blivit som det är idag och det tillsammans med dom politiker som idag sitter i maktens korridorer på sjunde våningen i Malmö stadshus.
Det man kan hoppas på är ju att det blir någon av er journalister eller politiker som är skuld till detta som blir den första som får en förlupen kula i sig vid nästa mångkulturella gatuskjutning. Men troligtvis så blir det en helt oskyldig malmöbo som blir offret och då kommer vi lika säkert som amen i kyrkan att få beskåda nästa manifestation mot rasism och precis lika säkert att få läsa ännu en hycklande huvudledare i sydsvenskan.

Till våra s k "ansvariga" politiker i staden vill jag rikta följande frågor : är det numera så att vi som bor i  staden Malmö skall ta dessa gatuskjutningar som ett normalt tillstånd i vår vardag och kallt behöva räkna med att man var som helst när som helst kan få en mångkulturell kula i sig?
Är det också numera ett normaltillstånd i Malmö att man skall räkna med att man kan bli rånad, misshandlad, våldtagen, knivskuren var som helst när som helst?

Är det ett normaltillstånd att man kan få sin bil uppbränd var som helst när som helst i Malmö?
Skall vi helt kallt räkna med att det råder krigstillstånd i Malmö?

Om det är på det sättet, vilket allt tyder på,  så tycker jag att ni skall gå ut och upplysa innevånarna i staden att så är fallet och uppmana till försiktighet när man ger sig ut på stadens gator.
Sandor Herold, invandrare av den tamare sorten boende i Malmö

Från Snaphanen: Valda delar från i  Bruce Bawers senaste artikel

Så här skriver man bl.a.

Naturligtvis:  Det bästa sättet att ta itu med det ständigt stigande tidvattnet av muslimsk brottslighet är att lägga ner alla media som rapporterar ärligt om det som händer.  De vanliga svenska media är redan med på lögnerna; det är bara några webbplatser kvar som måste rengöras.  Förmodligen kommer nästa steg att bli att blockera möjligheterna i Sverige att läsa Jyllands-Posten och andra utländska nyhetskällor som upplyser svenskar om sanningen om vad som händer inom deras egna gränser.
Det är ingen överraskning att  den 7 juli rapporterade Jyllands-Posten den svenska regeringens planer att ändra nationens konstitution på ett sådant sätt att det ger sig självt befogenhet att begränsa information på nätet om exakt dessa knepiga frågor. Bland annat skrev Jyllands-Posten att det blir olagligt "för vissa webbplatser att publicera information om privatpersoners etnicitet eller övertygelse om brott". The Terrifying Way Sweden Is Killing Itself

Det skrämmande sättet som Sverige begår självmord
Jag skulle kunna skriva varje vecka om Sverige. Varje dag. Varje timme. Av orsaker som kommer att analyseras av historiker under en lång, lång  tid - förutsatt att västvärlden inte blir så grundligt islamiserad att möjligheten till objektiv historisk granskning är fullständigt utplånad - svenskarna har valt en väg till kulturellt och samhällsmässigt självmord som sätter alla andra länder i skuggan.

Nej, Sverige är inte Nordkorea. De motbjudande nyheterna kommer ut, på ett eller annat sätt. Några av dem, ändå. Det är bara det, med extremt sällsynta undantag, hittar de viktiga företeelserna om nationens katastrofala islamisering inte in i landets egna vanliga medier. Tvärtom är Sveriges största TV-, radio- och publikationer berömda för den trovärdighet varmed  de upprepar regeringens linje och utelämnar eller bortförklarar obekväma nyheter.

Nej, om du letar efter sanningen, hela sanningen och ingenting annat än sanningen om de flesta otäcka saker som händer idag i Sverige, är det bättre att kolla websidor som Avpixlat och Fria Tider, den danska Jyllands-Posten och två norska webbplatser: document.no och rights.no, den senare är webbplatsen för organisationen Human Rights Service.

Jag har tidigare citerat en ledare i Jyllands-Posten den 11 mars, som tydligt redogjorde för den svenska situationen: Vad som borde "oroa Sveriges grannar mest", skriver de danska redaktörerna, är svenskarnas "ovilja att öppet och ärligt diskutera regeringens godkända mångkulturell idyll. ... På lång sikt kan den lögnaktighet som kännetecknar den svenska debatten inte bibehållas. Skillnaden mellan den officiella, idealiserade versionen av Sverige, "folkets hem" och den brutala verkligheten som alla kan se har helt enkelt blivit för stor. "


En kommentar:
Det är förskräckligt vad som håller på att ske om det inte är åsiktsregistrering så begränsar man yttrandefriheten. Man vill även nu införa lagar som ytterligare begränsar yttrandefriheten. Det är samma parti som beslöt att Sverige skulle bli mångkulturellt och att landets historia skulle avskaffas för att man lättare skulle kunna manipulera och styra invånarna. Den brittiska journalisten Roland Huntford såg denna utvecklingen för länge sedan och beskrev det totalitära klimatet i Sverige i boken The New Totalitarians, 1972.
”Liksom härskarna i Aldoux Huxley Du sköna nya värld har de svenska politikerna avsiktligt avskaffat Sveriges historia i akt och mening att klippa av det förflutna och genom att göra invånarna desorienterade i sin tidskänsla, göra dem lättare att manipulera” skriver den brittiske  journalisten Roland Huntford i Det blinda Sverige (The New Totalitarians, 1972).”//G.C.
Man inskränker yttrandefriheten samtidigt som etablissemanget skänker bort landet. Snaphanen


Tankar i samtiden och för framtiden:

Om det nya perversa Sverige och införandet av NWO

Det kulturmarxistiska övertagandet av svensk media, svenska skolor, svenska högskolor, svenska universitet, svensk massmedia och svensk politik innebär en aktiv och medveten fördumning och en pervers normjustering av av främst våra barn. Det finns få undantag för smittan. Allt har med planen för NWO att göra, FN Agenda 2030. Läs här och här.

Som en normalt fri tänkande människa är det idag som att leva i en mardröm när man ser det ena perversa uttalandet, den ena perversa videon eller bilden lyftas fram i svensk media.
Här är ett utmärkt exempel från Bonnierägda Expressen (som också äger DN).

Läs
här artikeln med titeln "Vem eller vad styr DN?".

Public Service sysslar lika mycket med agendasättande journalistik som DN gör och är inte längre opartiska utan ett verktyg för vänsterindoktrinering. Läs
detta inlägg av Egor Putilov. Om vi inte kan ha tilltro till pressen är vi förlorade säger Edward Snowden här. Ack så rätt han har.

…Dyrkandet av Lucifer är en del av The New World Order och vi kommer säkert få se fler och många tatueringar som denna demoniska tatuering framöver. Läs mer
Deras livsstil – vår undergång
Från FB: BOSTAD, HYRA OCH FÖRSÖRJNINGSSTÖD
Med risk för att verka tjatig delger jag ett typfall. Hämtat från min verklighet på jobbet. Jag bryter ingen sekretess. En familj kom till kommunen i december 2016 efter erhållet PUT. Ursprungsland Somalia. Mamma, pappa och 5 tonårsbarn. Kommunen ordnade en lägenhet åt dem, hyra 8 000 kr. Kvinnan är 66 år gammal, maken 56 år. Båda står som vårdnadshavare till barnen varav det yngsta är 13 år.

Jag vet inte hur MV har resonerat i det här fallet, om de anser att det är hennes biologiska barn som hon fick vid 53 års ålder och varje år innan dess. Det är precis ett år i åldersskillnad mellan alla barnen. Det kan också vara makens barn enbart. Eller så är ingen av dem föräldrar till barnen. Ingen vet. Nu har kvinnan erhållit äldreförsörjningsstöd om 7 695 kr i månaden. Hon får inte bostadstillägg, äldreförsörjningsstödet ger inte rätt till något sådant. Detta får hon alltså efter ett halvår i landet, utan att ha jobbat så mycket som en kvart här. Än mindre betalat någon skatt. Jag kan förstås inte låta bli att göra jämförelser med vad någon som jobbat i ett låglöneyrke och blir fattigpensionär får i pension.Hela artikeln

Klart för decennier med problem i Sverige
Utan en ny svensk modell står snart en period av stagnation för dörren. Under ytan har dagens modell redan passerat bäst före-datum. Det varnar ekonomiprofessor John Hassler. ”Tittar man på tillväxtsiffror per capita för Sverige så sjunker de nu under EU-snittet”, säger John Hassler, ekonomiprofessor vid Stockholms universitet och tidigare ordförande för Finanspolitiska rådet. Hela artikeln med kommentarer

1 kommentar:

 1. Kritiken skall inte riktas mot invandrarna,
  som lurats hit av den styrande Riksdagsmaffian.

  Riksdagsmaffian saknar ryggrad och moral.
  De är själva grundlurade av onda globalister.
  Men dom och straff måste utkrävas av dem.

  Svensk Folktribunal

  SvaraRadera