måndag 31 juli 2017

Stefan Löfven, kejsare av Sverige eller blir det Annie Lööf kejsarinna?Hovnarr – eller kejsare?

Vems agenda driver Stefan Löfven?  Inte svenska folkets eller…! Stefan Löfven med fru och herrarna Wallenberg på besök i Saudiarabien


Vårt land är i kris. Med samhällsfunktioner i fritt fall: Sjukvården, äldrevården, omsorgen, skolan, polisen och hela rättsväsendet. Myndigheter som: Läkemedelsverket, Livsmedelsverket, Socialstyrelsen, Jordbruksverket Strålskyddsmyndigheten, Kemikalieinspektionen, är alla snart nära ett sammanbrott och nu allra senast Transportstyrelsen.

Sveriges ekonomi är "mycket bra", trots att vi är det mest skuldsatta landet i världen.

Försvarsminister Peter Hultqvist vill ingjuta ett aggressivt tänkande gentemot Ryssland hos alla Sveriges medborgare, trots att Ryssland inget negativt gjort, men man omhuldar USA, som begår mord, våldtäkter, lemlästningar, startar krig på krig och bevisligen har varit huvudman för terrorgrupperna al-Qaida, ISIS/IS etc.

Hur kan det komma sig att Sverige, som varit ett självtänkande (?) land, erkänt humanistiskt, ett land där människor ser ärlighet, hjälpsamhet, medmänsklighet, vidsynthet, godhet och tillmötesgående, som något naturligt och oglamoröst, men ändå stabilt och tillitsfullt, rasar så fullständigt, snabbt ner i avgrunden?

Svaret finner vi i politikernas lekstuga.

Alliansen såg till att införliva EU i vår grundlag samt gjorde första omröstningen till Värdlandsavtalet i smyg. Sedan kom ytterligare en katastrof. Stefan Löfven, som fortsatte att nedmontera hela vårt land.

Under presskonferensen (27/7) återkom Stefan Löfven till samma ihåliga löften. Pensionärerna ska maka åt sig i sina bostäder, sluta att kräva högre pensioner.  Stefan Löfven går globalisternas väg med invandrare en masse.

Stefan Löfven hade kunnat säga:
Nu ska Sverige bli svenskt igen.
Vi förstatligar vår Riksbank och begär av familjen Rothschilds att de lämnar Sverige per omgående.
Sverige kommer aldrig att införa 5G. Det är för farligt för människor, djur och natur.
Sjukvården ska erbjuda alternativ vård som vilken receptbelagd vårdform som helst.
Alla religiösa skolor ska stängas.
Sverige ska bli oerhört restriktiva när det gäller export av vapen.
Sverige kommer att söka samarbete med Ryssland snarast möjligt och President Putin kommer att bjudas in för överläggningar.

Allt detta hade Stefan Löfven kunnat säga  och blivit kejsare av Sverige. Nu väljer han att gå USA:s och globalisternas väg i allt. Därmed fortsätter han att spela hovnarrens roll. Läs hela artikeln på Newsvoice och alla kommentarer


Rune Lanestrand menar att Stefan Löfven vetat om detta med Transporstyrelsen hela tiden och frågorna hopar sig?

Enligt senaste opinionsmätningar har Annie Lööf 40 %  och leder ”ligan”. Annie Lööf var detta år inbjuden till Bilderbergmötet mellan den 1 och 4 juni  Westfields Marriott i Chantilly Virginia i USA. Kan det möjligen ha att göra med att Annie Lööf vid flera tillfällen uttalat att hon kan tänka sig 40 miljoner invandrare i ett framtida Sverige. 


 Tro inte på fejkade opinionsmätningar. Vilka äger media?
 I dagarna har också DN publicerat en huvudledare som lyder ”Hela Sverige kan inte leva”    Vi  vet ju alla vem som är DN:s chefredaktör ”kungen av DN” Peter Wolodarski. 
Julia Caesar Snaphanen

Dagens Nyheter ska bedriva “agendajournalistik”. 
Det deklarerade Peter Wolodarski klart i samband med att han utsågs till chefredaktör för tidningen i mars i år. I det arbetet är Niklas Orrenius en oumbärlig fotsoldat. Alla som har översköljts av medias förfasningsdrev mot Skånepolisens påstådda “etniska registrering av romer” den gångna veckan har fått klart för sig vad Niklas Orrenius lägger i begreppet journalistik: att dra igång drev som skandaliserar och misstänkliggör så många hederliga medborgare som möjligt.

Regel nummer 1: Peka ut etniska svenskar som vidriga rasister, islamofober och antiziganister. 

Regel nummer 2: Kasta så mycket skit som möjligt på poliskåren.

Vi lever i rädslans diktatur
DN vill sprida skräck och rädsla bland vanliga människor som känner iskylan inpå bara kroppen när åsiktspiskan viner från höghuset i Marieberg i Stockholm. Vi ska möras som välhängt kött. Vi ska bankas i huvudet med åsiktsdiktat tills vi finner oss i vad som helst.
Vi lever i rädslans diktatur. När sanningen tabubeläggs blir priset alltid rädsla. Ångestnivån i Sverige har nu nått sådana höjder att den kräver utlösning med jämna mellanrum. PK-eliten får utlösning för sin ångest när den får något riktigt saftigt att förfasa sig över, när den kan fördöma och förkasta. Det är där Niklas Orrenius kommer in i bilden. Han ger PK-eliten vad den vill ha. Han levererar de rätta, maffigt skräddarsydda förfasningsämnena. Han bjuder PK-eliten på lättnad när deras ångest tillfälligt blir förlöst. Men vilan är kort. Snart är jakten på nästa blodiga köttben igång.Hela artikeln på Snaphanen

Vem eller vilkas agenda måste man fråga sig. Läs om Anna Hagwall och hennes motion.

Läs: Media utsåg ny centerledare


Ryska TV-nätverk utbildar folk om Rothschild och hotet från deras orimliga globala makt.
 Ryssland president Vladimir Putin sägs “förbereda” sitt folk att stå upp mot Den Nya Världsordningen medan landet förbereder sig på att separera från systemet med världsbank.
TV-program siktar på att utbilda medborgarna om historien med det Rothschild-kontrollerade IMF och varför globalism är ett hot mot nationen. Demokratbloggen


Ungern stoppar EU-sanktioner mot Polen

Polen kommer inte att uteslutas ur Europeiska rådet som straff för lördagsnattens beslut att modernisera sitt kritiserade rättssystem från kommunisttiden. Det meddelar Ungerns premiärminister Viktor Orbán, som har vetorätt i rådet.

När en politisk elit bekämpar sitt eget folk behöver den alltid en inkvisitor som kan sättas in mot de som sticker upp, sade Orbán och stämplade EU-kommissionens vice ordförande Frans Timmermans som inkvisitorn.

Viktor Orbán är en fantastisk politisk ledare som tar ansvar för sitt land, sitt folk och Europa. Den lismande och salongsfähige Jimmie Åkesson har mycket att lära av Viktor Orbán, bland annat om att tala klarspråk om konsekvenserna av migrationspolitiken.

Till exempel den dramatiska befolkningsförändringen av Sverige, men detta säger Jimmie Åkesson aldrig någonting när han medverkar i massmedia. Istället pratar han om så kallad "öppen svenskhet" och att dom som kommer från andra länder ska "bli en del av det svenska samhället". Mvh Paul N. Demokratbloggen

Frans Timermans uttalade sig så här i augusti 2016

 

”Över hälften av alla asylsökande inom EU har ekonomiska motiv och därmed ingen rätttill asyl.”

 

Men han sa också här:

Europa  ska mångfaldigas – eller det blir krig säger Frans Timmermans.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar