fredag 28 juli 2017

Sverige - en nation i förfall. DN-huvudledare: Hela Sverige kan inte leva. Framtidens människor i Europa.Det könlösa Sverige
Och ganska snart kan vi säga "det nationslösa landet”" om landet som uppfann alkoholfrie snaps, den voksenfri generation,  och den rättslösa staten. Det är statsideologi som vi ser här. Jag har ännu inte träffat en vanlig svensk som ”köper” detta. VICE Documents Introduction of Gender-Neutral Kindergartens in Sweden.

Sverige: Ett Statsförfall?

av Judith Bergman  •  27 juli, 2017
Svenska staten kämpar på ett Orwelliskt sätt mot de svenska medborgare som pekar på de uppenbara problemen som migranter orsakar.
När polisen Peter Springare i februari sade att migranter begick ett oproportionerligt antal brott i förorterna blev han utredd för att ha hetsat till "rasmässigt hat".
För närvarande står en 70-årig pensionär åtalad för "hatpropaganda", för att han skrivit på Facebook att migranter "tänder eld på bilar samt urinerar och uträttar sina behov på gatorna".
Hela Sverige kan inte leva
Så lyder rubriken på DN:s huvudledare för två dagar sedan. Det går inte att komma in på sidan utan att vara inloggad och det är inte jag eftersom jag helst inte vill läsa DN.Jag har därför citerat delar från SvtNorrbotten.
Hela Sverige kan inte leva, skriver DN på sin ledarsida. Tidningen menar att det inte är en bra idé att på politisk väg försöka få fler att bosätta sig i glesbygden.
Kungen på DN - Peter Wolodarski


Sveriges största morgontidning ställer sig på storstädernas sidan mot glesbygden och bidrar därmed till att öka klyftan mellan stad och land.

”Längre avstånd – en förbättring”

”Det sitter långt inne att erkänna, men Sveriges yta är för stor för att det sa kunna sprudla av liv överallt. Särskilt eftersom många städer, som redan kryllar av folk, lockar allt fler”, skriver DN:s ledarsida.
Tidningen anser att nedläggningar av skolor, vårdplatser eller BB-avdelningar i glesbygden inte är något problem, förutom precis när det sker.
”Längre avstånd kan i många fall upplevas som en försämring, men det kan vara en förutsättning för förbättringar som högre kvalitet och bättre och mer specialiserad sjukvård.”
Och DN tycker inte heller att det finns någon poäng med att försöka vända trenden.
”Det finns inget egenvärde i att vända urbaniseringstrenden och på politisk väg försöka få fler att bosätta sig på glesbygden. Starka och levande storstadsregioner är bra för hela landet.” SVt/Norrbotten
Vi vet ju alla vem som är DN:s chefredaktör. Agendajournalisten Peter Wolodarski. 


Jag skulle aldrig fira nationaldagen.


 Eurasiska negroida hybrider i framtidens Europa

“Dagens raser och kast skall falla offer åt den tilltagande övervinningen av rum, tid och fördom. Den eurasisk - negroida framtidsrasen, till det yttre lik den gammalegyptiska, skall ersätta folkens mångfald med personlighetens mångfald”  (Utdrag från boken “Paneuropa” 1922 till 1966 av Richard Nikolaus Coudenhove - Kalergi)

Greve Richard Nikolaus Coudenhove - Kalergi(1894- 1972) var en Österrikisk adelsman och hög frimurare. Hans far, greve Heinrich var en nära vän till sionismens grundare, juden, Teodor Hertzl. Ätten Coudenhove med anor från 1200 talet, stred under den Hollländska revolten på 1500 - 1600 talet, jämte den mer kända Habsburg familjen.
  
1922 grundade Coudenhove - Kalergi den Paneuropeiska unionen tillsammans med ärkehertig Otto von Habsburg. Idén till en rasistisk och satanistisk Paneuropeisk superstat och nationernas upplösning (som idag kallas EU, den Europeiska unionen, i media) finns i Kalergis ovannämnda bok “Paneuropa” och i hans skrift “Adel” som följdes av boken Praktischer Idealismus 1925. 

Greve Richard Nikolaus Coudenhove - Kalergi , kanske var han en mesallians, som son till en högborgerlig adelsman och en japansk kvinna. Detta fick han kanske erfara i det dåtida Österrike! 

Om Kalerigplanens genomförande kan du läsa här del 1 0ch del 2. 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar