lördag 5 augusti 2017

Den svenske mannen är han en hen? Pridevckan - förargelseväckande beteende eller.. Det stod en hen på perrongen


Det är berömvärt, att vilja rehabillitera den svenske mannen.. Jag säger bara: Det kommer att bli svårt.  Osama bin Ladin sa mycket klarsynt:

"Kriget mot Sovjet var svårt, det kostade oss många döda. Kriget mot väst är lätt. De är kvinnor och homofiler” .” (citerat efter Christopher Hitchens)

Petterssons: Jag skäms på deras vägnar
Hur kan förfallet blivit så här? Varje år blir det värre och värre….PRIDE festivalen. Mer eller mindre provocerande nakna eller halvnakna ”män” går på Stockholms gator. Vart tog ”förargelseväckande beteende” vägen?Hela artkeln med kommentarer bör läsas.
 Till:
Från: Sandor Herold
Malmö 4-8-2017

Konstaterar att Sydsvenskans namn och logotyp idag är färgad i Perversa veckans färger eftersom den tydligen börjar idag.

I och för sig inget förvånande eftersom Sydsvenskan tydligen är positivt inställd till allehanda perversiteter vilket man har fått ta del av i olika artiklar under årens lopp.
Man kan också konstatera att Sydsvenskan är pervers genom att läsarna inte får ta del av vissa saker i olika artiklar. Och då menar jag givetvis undanhållande av fakta i
artiklar som berör invandrarkriminalitet. Det senaste exemplet på denna perversitet var ju den stora artikeln om rånet mot en audiobutik i Landskrona för ca tio år sedan härom dagen.

Samtliga tio som man följde upp var ju av utländsk härkomst, men naturligtvis inte ett ord om detta.

Men med anledning av Perversa veckans början önskar jag er på tidningen en angenäm vecka med mycket njutning av dom perversiteter som visas upp runt om i landet.
Om ni klickar på inlägget här under så kommer det att dyka upp en bild på en vacker maskulin man som säkerligen dom flesta som ingår i det fittstim på olika redaktioner på tidningen som har lyckats med stor framgång att förstöra tidningen kommer att glädjas åt.

Mannen på bilden är kanske t o m journalist och det vore kanske en ide att skicka ut en medarbetare klädd på liknande sätt till söndagens Perversa parad i Malmö.

T ex Olle Lönnaeus!

M V H

Sandor Herold, Malmö

Obs. Detta är inte Olle LönnaeusInga kommentarer:

Skicka en kommentar